STRONA GŁÓWNA
|
bellwood.olek.waw.pl
Forum odtwarzaczy Bellwood, Wiwa i Korr
|
Co pamięta o nas sieć. |
Autor |
Wiadomość |
Olek
Administrator
|
Wysłany: 2007-12-29, 02:23 Co pamięta o nas sieć.
|
|
|
Heh ale w sieci jest informacji, całkiem losowo sprawdziłem dwa loginy z forum.
Imię i Nazwisko to pestka. Można znaleźć daty urodzenia, adresy zamieszkania (aktualne i poprzednie), imiona partnerów, wzrost, nr tel, używane samochody, zainteresowania, szkoły, ksywki najlepszych znajomych...
Tak mnie naszło, bo uważam że portal nasza-klasa sprzyja wszelkiej maści oszustom. Wielu z moich znajomych było zdumionych ze sieć tak wiele o nich "wie".
Kontrolujecie informacje które są o Was w sieci? Wiecie co można wyszukać? |
|
|
|
|
|
mac
Junior Admin
|
Wysłany: 2007-12-31, 13:45
|
|
|
To raczej bylo do przewidzenia ,ze nasza -klasa stanie nieswiadomie nosnikiem danych dla oszustów rónego autoramentu
Swój login tez sprawdziłem na kilku wyszukiwarkach i na szczęscie dla mnie za duzo znaleźc nie mozna |
Ostatnio zmieniony przez mac 2007-12-31, 13:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rostek2
Użytkownik
|
Wysłany: 2008-03-15, 22:34
|
|
|
Czesc,
nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta - ja pamietam tylko Olka, jak zakladal strone z softami do Bellwooda i jak pisalismy do jakiegos Pana z Proabit o nowe wersje
A jesli chodzi o siec, to jest w niej tyle danych ile sami podamy. Jesli ktos bezmyslnie podaje adres i numer telefonu to czemu sie pozniej dziwi, ze go okradli itp.
A tak w ogole - pozdrawiam.
Rostek |
_________________ Żółtodziob WIW'owo - BELLWOOD'owy |
|
|
|
|
Olek
Administrator
|
Wysłany: 2008-03-20, 13:45
|
|
|
Jasne że pamiętam, jeszce z forum napisy.org.
Pozdrawiam
Olek |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|