STRONA GŁÓWNA
|
bellwood.olek.waw.pl
Forum odtwarzaczy Bellwood, Wiwa i Korr
|
tajemniczy soft do Bellwooda 301A |
Autor |
Wiadomość |
luis34
Początkujący
|
Wysłany: 2007-09-13, 16:21 tajemniczy soft do Bellwooda 301A
|
|
|
Witam forumowiczów,
Przez prawie 2 lata nie narzekałem na mojego BW 301A. Niestety na początku lipca kieszeń zaczęła samoczynnie się otwierać. 12.07 oddałem BW do naprawy. Wrócił 14.08, ale nie dawał oznak życia, więc od razu odesłałem go do serwisu. Wczoraj po 2 miesiącach serwisowania wrócił. Jednakże zdziwiłem się - odtwarzacz funkcjonuje inaczej niż przed naprawą: m.in. są inne czcionki ekranowe, brakuje regulacji położenia napisów wyżej-niżej, w menu po naciśnięciu setup są 4 pozycje: wejście do ustawień podstawowych z cyfrą 6 i obrazkiem dysku na końcu, ustawienia dźwięku, ustawienia głośników, ustawienia preferencji; filmy nie wznawiają się od momentu zatrzymania po wyjściu ze stand-by.
Sprawdziłem wersję software - pokazuje się napis
VER_S5:860A
REGION00000
Co to za software? Czy ktoś z forumowiczów może już sie z nim zetknął? Ja pierwszy raz o nim słyszę. Dotychczas miałem A135 i byłem zadowolony.
Czy lepiej go zostawić, czy wrócić na A135 lub uaktualnić do A156?
Acha, w karcie napraw wpisano: "Wymiana pakietu dekodera".
Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
Ostatnio zmieniony przez luis34 2007-09-15, 13:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|